ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΕΦΟΡΟΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Άποψη των ανασκαφών στο Ανάκτορο του Οδυσσέα - Άγιος Αθανάσιος

 

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Κ . ΠΡΩΗΝ ΕΦΟΡΕ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΜΗΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΟ ΑΝΑΚΤΟΡΟ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΙΣΤΩΣΗ ΑΦΟΥ 31/12/11 ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑ ΜΕΝΔΩΝΗ.

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΕΙ ΑΔΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΑΣΚΑΦΗ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΕΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ 112.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ!

ΤΕΛΙΚΑ ΜΗΠΩΣ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ “ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗΣ” ΥΠΑΡΞΗΣ;

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΙΑΚΟΥ ΑΝΑΚΤΟΡΟΥ!

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ Κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ;!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ