Προς Το Λιμενικό Ταμείο Κεφαληνίας-Ιθάκης

Σύλλογος Φιλομήρων Ιθάκης

“Ευχήν Οδυσσεί”

 

Προς

Το Λιμενικό Ταμείο

Κεφαληνίας-Ιθάκης

 

Παρακαλούμε όπως το Λιμενικό ταμείο του Νομού μας αντιμετωπίσει τη θλιβερή εικόνα που παρουσίαζει το παραλιακό τμήμα πλησίον της κεντρικής πλατείας της πόλης μας, όπου έχει τοποθετηθεί η εικαστική σύνθεση του Ομηρικού Οδυσσέα (φωτογραφία).

Εκατοντάδες επισκέπτες του χώρου κινδυνεύουν δυστυχώς να τραυματιστούν από την πλήρη εγκατάλειψη του παραλιακού δαπέδου του χώρου που ανήκει στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Ταμείου.

Στο παρελθόν, όταν ο πλοίαρχος Γεράσιμος Παξινός  εκπροσωπούσε τν Ιθάκη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου, είχε αποφασιστεί η ανάπλαση του χώρου βάσει μελέτης που είχε συνταχθεί από τον Αρχιτέκτονα του Δήμου κ. Χρήστο Δημητριάδη και είχε εγκριθεί η σχετική πίστωση του έργου προϋπολογισμού 32.000 € (εσώκλειστο σχέδιο).

Δυστυχώς η απόφαση δεν υλοποιήθηκε και η εικόνα του χώρου παραμένει απαράδεκτη και επικίνδυνη.

Ζητούμε την άμεση λήψη απόφασης για την εκτέλεση του ανωτέρω έργου για να πάψει να δυσφημίζεται η Ιθάκη αλλά και το Λιμενικό Ταμείο.

 

 

Με τιμή

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                                       Ο Γραμματέας

Σπύρος Αρσένης                                                                              Γεράσιμος Παξινός

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.