Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2014 ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΟΜΗΡΟΥ

Εγκληματική για τα συμφέροντα του νησιού μας η εγκατάλειψη του Αρχαιολογικού χώρου του Αγ. Αθανασίου. Η υγιής Θιακιά κοινωνία διαμαρτύρεται έντονα διότι με εντολή της δημοτικής αρχής η πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου της Ιθάκης κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του Δήμου για το 2014 δεν συμπεριέλαβε πιστώσεις οι οποίες υπήρχαν το 2013 για την αξιοποίηση του αρχαιολογικού χώρου του Αγίου Αθανασίου! Συγκεκριμένα στον προϋπολογισμό του 2013 ενώ υπήρχε πίστωση 250.000 € δεν δαπανήθηκε ούτε ένα ευρώ, ενώ εξαφανίζεται το 2014. Δηλαδή ενσυνείδητη εξαπάτηση!

Η τακτική αυτή αποδεικνύει την εχθρική στάση της δημοτικής αρχής στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί για την προστασία της Οδυσσειακής μας κληρονομιάς.

Τόσο ο καθαιρεθής κ. Κασσιανός όσο και η αδελφή του, που κάνει τώρα το Δήμαρχο, πρέπει να πουν με ποιόν τελικά είναι: Με την Ιθάκη ή τους «εχθρούς» της;

Σπύρος Αρσένης

Εικόνες Ντροπής (πηγή: northithaca.blogspot.gr)

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.